Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26491 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Oj bęęęędzie się dziziziałooooo..... jak by to powiedział Jurek Owsiak,tylko ściany zostawcie w spokoju ,a zresztą niech się dzieje wola nieba , z nią się zgodzić trzeba Tylko pamiętaj że rano trzeba wstać i koniu wody dać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
pamiętam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
kami napisał:
hahahaha wiesz wystarczyło by ze dzieki udany a jak rozmawialismy wczesniej tu bysmuaiała zapłacic wiecej za zabka
ja mam teraz wizyte z mlodym u dentysty kurcze jak wytłumaczyc 5 latowi ze musi isc do dentysty i beda mu borowac i wyrywac 2 zeby i ze bedzie bolec jak diabli bedzie zastrzyk z znieczuleniem ale jak przestanie działac to bedzie go nakurwiac za całe zycie dla dorosłego to trauma a co dopiero 5 latkowi

Kami nie panikuj to są mleczaki.Ja też byłam z 5 latkiem borować ząbka i powiedziałam mu , że pani dentystka będzie mu dmuchać do ząbka.W trakcie borowania tak istotnie było i maluch nie poczuł się oszukany.Na pewno czuł dyskomfort, ale go nie bolało i co najważniejsze otworzył buzię.
Innym razem miał już prawie 6 lat, zaczęły wychodzić nowe ząbki, ą stare nie chciały wypaść.Nie dostał żadnego zastrzyku.Podczas wyrywania pierwszego nawet się nie zorientował, przy drugim powiedział a!.Wszystko trwało 10 minut.Dostał swoje ząbki zapakowane w chusteczkę na pamiątkę.
Za drzwiami puściły emocje i poleciały trzy łezki.Teraz wybieramy się na lakowanie.
Zaznaczam, że duża w tym zasługa dentysty, choć nie był to dentysta dziecięcy.
Ważne, aby dziecku jak najbardziej przybliżyć temat pomijając kwestię bólu.
Trzymajcie się ! Życzę powodzenia.Będzie dobrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Wiecie co,coraz bardziej podoba mi się to forum ''.Niby o pierdołach tu rozmawiamy ,czasem o poważnych sprawach bez żadnych kwalifikacji merytorycznych w danym temacie ,pochamramy się od czasu do czasu,komplemętów też nie brakuje .I to jest fajne,że można czasem wskoczyć na takie forum jak do knajpy,walnąć setę obetrzeć gębe i pójść do domu .I nawet żona czy też mąż złego słowa nie powiedzą . I zauwarzyłem jeszcze jedną rzecz,a mianowicie że coraz mniej używamy łaciny A i co nie którzy zaczynają talenty u siebie odkrywać Oby tak dalej.Miłej nocy wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Nie kracz giovi,nie kracz ,a od czego mamy gabriela a i dino nie jest gorszy jak chce .Ostatecznie jeszcze możemy wezwać hilton do pomocy a i pewnie kzk vel fazi nie będzie siedzial cicho Coś mi się zdaje że piechniczek zmienil ligę jak panladny przestał go wspomagać w ataku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
Wiecie co,coraz bardziej podoba mi się to forum ''.Niby o pierdołach tu rozmawiamy ,czasem o poważnych sprawach bez żadnych kwalifikacji merytorycznych w danym temacie ,pochamramy się od czasu do czasu,komplemętów też nie brakuje .I to jest fajne,że można czasem wskoczyć na takie forum jak do knajpy,walnąć setę obetrzeć gębe i pójść do domu .I nawet żona czy też mąż złego słowa nie powiedzą . I zauwarzyłem jeszcze jedną rzecz,a mianowicie że coraz mniej używamy łaciny A i co nie którzy zaczynają talenty u siebie odkrywać Oby tak dalej

mi też się to podoba to jak? niedzielny rosołek już zjedzony? drugie danie jest? bo u mnie brak tego drugiego...muszę uciekać i je robić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
...mi też się to podoba to jak? niedzielny rosołek już zjedzony? drugie danie jest? bo u mnie brak tego drugiego...muszę uciekać i je robić

Dzisiaj mam rosołek i drugie danie w jednym , czyli flaki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:
...mi też się to podoba to jak? niedzielny rosołek już zjedzony? drugie danie jest? bo u mnie brak tego drugiego...muszę uciekać i je robić

to ja może tak do Ciebie się wproszę na te flaki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Dino napisał:
...

to ja może tak do Ciebie się wproszę na te flaki...

Nie ma problemu, mam spory zapas .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok